Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Torsdag 21 september 2023

Friidrott.se:s arkiv:
Resultat
Statistik

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Kontaktuppgifter hittas på www.friidrott.se


En god bok

 4 jun, 2004.Nu kan den internationella tävlingssäsongen faktiskt få dra igång med full kraft. Ty nu finns faktabibeln "Athletics 2004" - den trygghetsskapande "snuttefilten" i fälttjänsten för all världens friidrottsjournalister - att beställa för omedelbar leverans.
     Årets upplaga - faktiskt den 20:e i detta format - har det beprövade och uppskattade innehållet med bland mycket annat djupa världsårsbästa för 2003, rejäla genom-tiderna-listor och inte minst den omfattande faktabiografiavdelningen.
     I år upptar den sistnämnda 121 av bokens totalt 608 sidor. Inte mindre än 746 framstående friidrottare porträtteras där. Sverige har i år åtta representanter: Holm, Kristiansson, Kronberg, Olsson, Strand, Bergqvist, S Kallur och Klüft.
     Självklart är det inte bara den som är professionell friidrottsjournalist som har glädje av "Athletics". Tvärtom är den till stor glädje och nytta för var och en som vill känna sig välinformerad - och vem vill inte det? - när man följer den internationella friidrotten denna olympiaheta sommar.
     Alla fakta om beställingsförfarande, pris m m finns på SISU Idrottsböckers hemsida.

Senaste veckan
Veckan 14.9 - 21.9

Förra veckan
Veckan 7.9 - 14.9

Två veckor sedan
Veckan 31.8 - 7.9