Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Tisdag 28 november 2023

Friidrott.se:s arkiv:
Resultat
Statistik

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Kontaktuppgifter hittas på www.friidrott.se


Kajsa + DN Galan = Sant!

Fast i fortsättningen i rollen som ambassadör.

Fast i fortsättningen i rollen som ambassadör.
Foto: alj

 17 jan, 2008.- DN Galan på Stadion genom alla år har bjudit på de härligaste ögonblicken, där har jag verkligen njutit i fulla drag av publikens stöd. Kanske framförallt 2006 när jag var i superslag och publiken på bortre långsidan reste sig upp och applåderade redan när jag gick in på arenan.
     Det berättade Kajsa Bergqvist i sin "pensionsintervju" här på friidrott.se för en dryg vecka sedan. Så Kajsa kan inte ha varit svår att övertala när Stadionklubbarna kontaktade henne med erbjudandet att bli DN Galans första ambassadör.
     – Vi har funderat på hur vi kan ta tillvara de aktivas synpunkter på tävlingen, alla kringarrangemang, det vi gör för sponsorer, med mera. Den här lösningen med ambassadörer känns bra och det känns lika naturligt att Kajsa blir den första, säger tävlingsdirektör Rajne Söderberg.
     Exakt vad ambassadörsuppdraget skall innehålla är ännu inte fastlagt, men kontakt med sponsorer, aktiva och media kommer säkert att ingå under det dryga halvår som återstår till tisdagen den 22 juli och DN Galan 2008.
     Anm: Kajsa själv gjorde elva starter på DN Galan och fyra gånger - '00, '02, '05 och '06 - stod hon som segrare i höjdhoppet.

Senaste veckan
Veckan 21.11 - 28.11

Förra veckan
Veckan 14.11 - 21.11

Två veckor sedan
Veckan 7.11 - 14.11