Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Fredag 22 september 2023

Friidrott.se:s arkiv:
Resultat
Statistik

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Kontaktuppgifter hittas på www.friidrott.se


Naturligtvis spjutkastare på omslaget. Men eftersom det var Tero Pitkämäki förra gången blev det Tero Järvenpää på den stora bilden nu.

Naturligtvis spjutkastare på omslaget. Men eftersom det var Tero Pitkämäki förra gången blev det Tero Järvenpää på den stora bilden nu.
Foto: alj

Finn allt om Finland

 15 jan, 2009.Vi gjorde här för ett par veckor sedan en "statistisk" Finnkamp med upp till 50 aktiva per gren. Som underlag för den hade vi de djupa finska årsbästalistor som finns i årsboken "Yleishurheilu 2008".
     Den som är intresserad att ytterligare fördjupa sig i den finska fridrottens aktuella situation kan naturligtvis själv skaffa sig den boken från Finska Friidrottsförbundet SUL.
     Det handlar om en rejäl bibel på inte mindre än 672 sidor. Ungefär en tredjedel av dessa används dock för världsbästalistor (drygt 100 djupa), som man alltså får på köpet.
     Priset är 19 euro plus porto och expeditionskostnader. Kontakta SUL:s förlag för ytterligare information!
     Anm: Vår egen motsvarighet "Sverige-Bästa 2008" utkommer senare under våren, eftersom den täcker hela kalenderåret t o m den 31 december (Yleisurheilu kan komma ut tidigare genom att dess listor drar gränsen redan i november).

Senaste veckan
Veckan 15.9 - 22.9

Förra veckan
Veckan 8.9 - 15.9

Två veckor sedan
Veckan 1.9 - 8.9